1 jaar

WHATSGEBIRD BESTAAT 1 JAAR!

Hoeveel er kan gebeuren in 1 jaar tijd besef je pas als een jaar om is. Vandaag is het 1 jaar geleden dat Whatsgebird online kwam, ik vind het eigenlijk best onwerkelijk. Het was een blogjaar vol met bijzondere belevenissen! Samenwerkingen, blogpauzes, hackers, winacties en nog veel meer: Ik zat te twijfelen of ik wel stil moest staan bij het feit dat Whatsgebird al sinds 24 januari 2016 online is. Het is een hele tijd rustig geweest op dit kleine stukje internet. School, stage, werk en mijn privéleven slurpte al mijn blogtijd weg en eigenlijk had ik daardoor ook niet meer zoveel inspiratie. Toch zet ik voor jullie wel alle hoogtepunten (en soms ook minder leuke dingen) op een rijtje:

One moment of fame:

Een van de eerste posts die ik schreef betekende ook mijn ‘One moment of fame’. Ik testte namelijk in dit artikel de nepwimpers van Mascha (YouTube kanaal: Beautygloss). Ik zette vervolgens de foto met deze nepwimpers op mijn instagram en tagde Mascha in deze foto. Een paar dagen later verscheen er een YouTube video van Mascha met dé foto van mij er in! Ik was echt even door het dolle heen, door mijn blogpost was ik gewoon in de video van een van mijn favoriete YouTubers te zien! (zie hier de video)

1 jaar

Likes, volgers en views:

Het heeft mij enorm verbaast hoe snel mijn blog al gelezen werd. Ik kreeg leuke reacties en het aantal bezoekers per dag was zoveel meer dan ik verwachtte! Ook deed ik een dansje toen er op één dag 100 mensen mijn site hadden bezocht, heel bijzonder! Verder vind ik het super leuk dat mensen mij volgen op Facebook, Bloglovin en Instagram. Instagram heeft zelfs 300+ volgers 😀

Eerste samenwerkingen:

Hoe leuk is het als een bedrijf je benadert voor een samenwerking? Ik voelde mij dan best vereert op een bepaalde manier en misschien ook wel een beetje trots. Ik schreef niet alleen artikeltjes voor bedrijven maar ik zette ook mijn eerste winactie op!

1 jaar

What the HACK?:

Niet eens zo lang geleden kreeg ik een bericht van mijn website hosting dat mijn website offline was gehaald omdat hij mogelijk gehackt was. Ondanks dat ik al een tijdje niks meer op mijn blog had gezet vond ik dit toch wel zwaar K… STOM. Na een hoop gedoe was mijn site na ongeveer een week weer online, THANK GOD! Tja echt een hoogtepunt kan je dit niet noemen maar ik heb er wel van geleert.

Al met al was het 1 jaar bloggen vol met hoogtepunten maar kwamen natuurlijk ook frustraties bij kijken (hackers, weinig tijd en weinig verstand van websites bouwen). Ik hoop in 2017 weer regelmatiger te posten en wat te doen aan het uiterlijk van mijn site. Helaas ben ik geen grafisch vormgever maar een andere stijl zou mij weer wat extra motivatie geven voor deze leuke hobby!

Op naar nog 1 jaar! Wat voor artikelen lezen jullie het liefst bij bloggers?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.