youtube

Verslaafd aan YouTube? #2

YouTube is tegenwoordig niet meer weg te denken op internet. Steeds meer mensen beginnen een eigen YouTube kanaal of kijken dagelijks meerdere video’s. Ik behoor tot de laatste groep. Zoals ik alweer bijna een jaar geleden schreef in het artikel ‘Verslaafd aan YouTube’ is het kijken van video’s echt een ontspanningsmomentje voor mij. Nu we het er toch over hebben, deze YouTubers heb ik in de laatste maanden ontdekt:

In het artikel ‘Verslaafd aan YouTube’ schreef ik over mijn favoriete YouTubers. 3 van de 5 YouTubers volg ik nog steeds. Toch kijk ik tegenwoordig ook video’s van andere YouTubers die ik geweldig vind:

Laura Ponticorvo

youtube

Laura is eigenlijk bekend geworden door televisie. Ze deed onder andere mee aan: X-Factor, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde en Sterren Dansen op het IJs. Toen ik haar voor het eerst op YouTube tegen kwam dacht ik dat ze een bitch was. Toen ik echter bleef kijken merkte ik dat ze een hele positieve vrouw is die de leukste dingen mee maakt met haar beste vriend, liefde en stiefzoons.

Trendgloss

youtube

Claire van Trendgloss is een meisje die ik eerst kende van Beautygloss. Ik keek haar video’s eerst nooit tot ik merkte dat haar video’s eigenlijk super leuk waren! Eerst maakte Claire altijd video’s over trends (vandaar trendgloss), maar nu loopt ze stage in New York en vlogt ze over haar leven daar. Claire maakt vlogs met super mooie sfeerbeelden, verder is ze een hele enthousiaste meid die je gelijk vrolijk maakt.

VeraCamilla

youtube

Oei… Vera is zeker geen nieuwe YouTuber. Toch kijk ik haar video’s maar sinds kort. Vera maakt video’s die altijd wat met beauty te maken hebben. Ik ben persoonlijk meer een ‘lifestyle’ fan, maar de persoonlijkheid van Vera maakt de video zelfs voor mij heel leuk om te kijken. Ook blogt ze op haar site www.veracamilla.nl.

BiBi Breijman

youtube

Ook Bibi kende ik al van televisie: Oh Oh Cherso (wie kent het niet haha). Ik keek haar video’s al af en toe maar ik begin haar sprankelende persoonlijkheid steeds meer te waarderen. Bibi vlogt maar neemt soms ook leuke challenges op. Ik zou zeggen: Kijk haar video’s!


Naar welke YouTubers kijk jij het liefst?

2 gedachten over “Verslaafd aan YouTube? #2

  1. Claudia

    Wat grappig! Ik heb precies hetzelfde met Laura, haha! Ik vond haar geen aansprekende persoonlijkheid hebben en ergerde me aan haar stemgeluid, maar eigenlijk is ze best leuk! Ik stuitte toevallig op haar verhuisvideo en kon me zo sterk inleven in hoe naar het is als je je plekje moet verlaten.. heb zelf ook tranen met tuiten gehuild, haha! Ook Claire kijk ik sinds haar vlogs, de trendvideos keek ik meer om achtergrondgeluid te hebben eigenlijk, oeps 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.