update

Update: Bloggen, Studie & Vakantie

Ik schrijf niet zo vaak een update artikel, maar vandaag wil ik jullie toch een aantal dingen vertellen die op dit moment spelen in mijn leven. Nu de vakantie er aan komt gaan er een aantal dingen veranderen:

De vaste lezers zullen wel hebben gemerkt dat de artikelen niet meer zo regelmatig worden geplaatst als aan het begin. Ik heb gemerkt dat ik het vooral het laatste blok van mijn studie ontzettend druk heb gehad met allemaal huiswerk en verslagen. Ik kon het simpelweg niet meer opbrengen om én aan school te werken én onderwerpen te verzinnen voor mijn blog en ze natuurlijk ook uit te voeren. Het was gewoon even teveel op dat moment. Ik geloof dat er in een maand echt heel weinig artikelen online zijn gekomen.

Ik moet zeggen dat ik er van baalde dat mijn blog niet meer zo up-to-date was, maar ik besefte mij dat ik toch echt mijn school wilde halen en dat ik bloggen niet als een verplichting wilde zien maar meer als een hobby. Ik heb geleerd dat ik vooral over dingen wil schrijven die mij op dat moment echt bezighouden en interesseren. Als ik zou moeten bloggen omdat er een deadline is, zou de plezier er voor mij al snel af zijn. Ik heb ook echt respect voor bloggers die dagelijks (of bijna dagelijks) bloggen.

Wat gaat er veranderen?

Ik wil even zeggen dat deze blogpost absoluut geen negatieve ‘vibe’ heeft want ik heb het eerste jaar van mijn opleiding ‘crossmediale communicatie’ gehaald! Ik ben over en ik heb mijn propedeuse (yess zo blij). Dit betekent dat ik weer meer inspiratie heb om te bloggen doordat ik minder aan mijn hoofd heb en dat ik zeker weer 2x per week een artikel kan schrijven.

Ik besef het mij nog niet helemaal, maar ik heb dus vakantie! Hoe graag ik ook zou willen zeggen dat ik naar een zonnig vakantieoord ga, moet ik zeggen dat ik dit jaar niet op vakantie ga. Ondanks dat er dit jaar geen vakantie voor mij inzit, ga ik natuurlijk wel een hele hoop leuke dingen doen met mijn vriend en vriendinnen. Ook werk ik een aantal dagen in de week om toch wat extra geld te sparen zodat ik zeker weten op vakantie kan volgend jaar! 🙂

Wat zijn jullie vakantieplannen dit jaar?

 

 

9 gedachten over “Update: Bloggen, Studie & Vakantie

 1. Eva

  Gefeliciteerd met het behalen van je eerste jaar en Propedeuse 😀 Super goed!
  Ik snap goed wat je bedoelt met het feit dat school en bloggen moeilijk te combineren zijn, ik heb de afgelopen tijd ook weinig geblogd om die reden. Het lukte me gewoon niet om me er toe te zetten na stage en schoolwerk. En vakantie in eigen land kan ook prima zijn 😉 Als het weer nou net wat beter zou worden dan zou het perfect zijn

 2. Alissa

  Echt super en goed en zeker verdiend die P!! Gefeliciteerd! ^-^ hopelijk duurt het niet lang meer voor je beseft dat het vakantie is! 😉

  Xxx

 3. Dalinka

  Bloggen is leuk, maar school is belangrijker natuurlijk. Gefeliciteerd met je propedeuse! Heel goed! En wat lekker dat je nu vakantie hebt. Zelf ga ik ook niet op vakantie dit jaar, maar ik ga gewoon dagjes weg doen. Laat het mooie weer dus maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.