update

Update #2: Bloggen, Studie & Nieuwe spulletjes

Af en toe vind ik het leuk om een update te schrijven over wat er op dit moment in mijn leven speelt. De vorige update is alweer een tijdje geleden, dus daar is hij dan! Deze week gaat het over nieuwe ontwikkelingen op mijn blog, mijn studie en nieuwe spulletjes die ik heb gekocht voor de koude herfst- en wintermaanden:

Ik lees graag persoonlijke updates van andere bloggers. Naast de leuke luchtige artikeltjes vind ik persoonlijke updates het leukst. Vandaag schrijf ik over mijn blog, studie en nieuwe spulletjes.

Studie

1 september begon natuurlijk het nieuwe schooljaar weer voor mij. Ik zit nu in het 2e jaar van mijn opleiding ‘crossmediale communicatie’. Op dit moment heb ik alle verslagen ingeleverd van het eerste blok en zijn alle tentamens gemaakt (pfoe wat een opluchting). Afgelopen donderdag had ik mijn propedeuse-uitreiking. Zoals ik had verteld in mijn vorige update had ik mijn propedeuse in één keer gehaald, natuurlijk was ik super blij dat ik hem eindelijk mocht ondertekenen.

updateupdate

 

Links teken ik mijn propedeuse (deze foto stond al op instagram) en de rechter foto is het mooie boeket dat ik kreeg van mijn ouders. Zo lief!

De week waarin dit artikel online komt begint het 2e blok van mijn opleiding. Dit is toch wel een spannend blok want ik ga één dag in de week stage lopen op een marketing en communicatie afdeling. Ik heb er super veel zin in maar vind het dus ook best spannend.

Blog

De zomervakantie was voor mij een moment dat ik heel weinig poste op Whatsgebird. Het was niet zo dat ik geen tijd of zin had, ik had vooral géén inspiratie. Echt nul komma nul inspiratie. Ik ging niet op vakantie en werkte heel veel, praktisch deed ik dus ook weinig. Toen ik weer naar school ging merkte ik dat de inspiratie weer begon op te borrelen. Ik had weer zin om leuke artikeltjes te schrijven!

Nu vind ik het soms lastig om mijn blog en school te combineren maar ik probeer minstens 1 artikel per week te schrijven. Ook post ik nu veel meer op Instagram dan eerst. Vorige week kwam de eerste winactie op mijn blog online. Doen jullie al mee?

updateIk heb nog niet zo héél veel samenwerkingen gehad, dus toen ik deze winactie mocht doen vond ik het wel heel leuk.

Nieuwe spulletjes

November en december zijn altijd van die maanden waarbij je iets te veel geld uitgeeft. Ook ik kocht afgelopen week nieuwe dingen. Ik droeg al een tijdje mijn afgetrapte Nikes, ze zagen er niet meer uit maar ze zaten zó lekker (wie herkent dit haha). Omdat de schoenen echt niet meer konden besloot ik nieuwe te kopen. Ook mijn winterjas was aan vervanging toe. Hij was iets te koud en de rits was eigenlijk niet goed meer. Ik kocht nieuwe schoenen en een nieuwe jas:

updateupdate

 

 

 

 

 

 

 

De schoenen heb ik niet alleen in deze rode kleur gekocht maar ook in het zwart. De jas was precies wat ik zocht: zwart en heerlijk warm.

Dit waren mijn herfst en winteraankopen van afgelopen week. Ik heb nu al veel geld uitgegeven en sinterklaas, kerst en oud & nieuw moeten er nog aankomen!

De update is langer geworden dan verwacht. Wat vinden jullie van de persoonlijke updates?

 

6 gedachten over “Update #2: Bloggen, Studie & Nieuwe spulletjes

  1. Claudia

    Allereerst gefeliciteerd met je propedeuse! Wat een goed gevoel moet dat geven. Leuke spulletjes heb he ook gekocht 🙂 Ik herken het wel, die verminderde inspiratie in de zomer. Bij mij is het ook een tijdje erg stil geweest, haha! Meestal lees ik persoonlijke updates niet zo gauw, maar bij jou vind ik het toch leuk om te weten wat er speelt. Ik volg je toch inmiddels al een tijdje via Instagram en je blog natuurlijk! Heb me voorgenomen om vaker reacties achter te laten, want vaak lees ik de artikelen wel, maar blijven de comments een beetje achterwege. Zonde!

    1. Merel_Whatsgebird Bericht auteur

      Dankje!:) Ja een reactie achter laten vergeet ik ook nog best vaak! Ookal weet ik dat ik het zelf altijd heel leuke vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.