haaracessoires

Trend: Haaraccessoires 2016-2017

Het nieuwe seizoen is aangebroken wat betekent: nieuwe fashiontrends. Kettingen, tassen, oorbellen en nu ook accessoires voor in je haar om je outfit net even wat spectaculairder te maken. Ik vond deze fashiontrend super leuk en moest ze dus met jullie delen. Wat vinden jullie van de haaraccessoires?:

Ik hou van accessoires en kan bijvoorbeeld echt de deur niet uit zonder oorbellen. Deze accessoires zijn even wat anders:

Circled hairclips

haaraccessoires

Deze haaraccessoires vind ik toch wel het leukst. Het is simpel maar het staat ontzettend mooi als je het bovenste deel va je haar naar achter doet. Je hebt ook nog zoveel soorten ‘circled haircips’.

Cute hairpins

haaraccessoies

Op de catwalk waren deze ‘cute hairpins’ uitvergroot, maar voor het dagelijks leven staat een klein hartje of sterretje heel leuk in je haar. Ook bij deze trend merk je dat trends van vroeger weer terug komen!

Bun cages

haaraccessoies

Deze; vertaald: knot kooitjes (goh, klinkt toch altijd minder leuk haha) maken je outfit écht een stuk bijzonderder. Hoewel ik het persoonlijk niet zo snel zou dragen, maakt het een knot toch een stuk minder gewoontjes.

Bobby pins

haaraccessoires

Bij eerste foto dacht ik: huh zijn dat bobby pins? Maar ja het is toch echt zo! Het ziet er leuk uit en het is ook heel handig, figuurtjes maken in je haar en dan blijft je haar ook nog eens goed zitten. Schuifspeldjes zijn niet alleen functioneel maar ook erg modieus!

Hair cuffs

haaraccessoires

Je zag ze al eerder bij beroemdheden langs komen maar deze ‘hair cuffs’ zou je ook gewoon naar school of naar je werk kunnen dragen. Hoe leuk ziet dit er uit!? En geen elastiekje meer nodig.

Wat vinden jullie van deze haaraccessoire trends?

Een gedachte over “Trend: Haaraccessoires 2016-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *