sweater

Te veel sweaters? – mijn collectie

Een warme sweater kan echt niet ontbreken in de koude herfst- en wintermaanden. Op de bank liggen met een kop warme chocomel en een warme sweater is het beste gevoel dat er is als je een koukleum bent zoals ik. Toen ik twee dagen geleden mijn kast ging opruimen kwam ik er achter dat ik best wel veel sweaters heb. Lees en kijk snel verder voor mijn sweater collectie:  sweaterDe foto hierboven mist één sweater die ik jullie ga laten zien. Ik heb dus 8 sweaters die ik regelmatig draag. Ik ben gék op sweaters, het liefst draag ik elke dag 1 van deze warme, zachte en comfy sweaters. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn collectie vinden!

sweater

Dit is mijn favoriete sweater van mijn hele collectie. Ik ben gek op deze felle blauw/groene kleur en vind het gebreide patroontje super leuk.  The Sting – Amy & Ivy collectie.

sweater

Ook met deze sweater ben ik heel blij. De witte zandkleur geeft de sweater iets extra’s en hij zit losjes om je bovenlichaam heen waardoor je schouder er soms bovenuit komt. In de winter moet je er wel een shirtje onder doen maar dan is hij wel lekker warm. EDC by Esprit.

sweater

Ik vind korte sweaters zó leuk, in de winkel vallen deze soort truien mij altijd het eerst op. Hoewel hij kort is, is hij wel lekker warm! Ook de grijs-witte print maakte mij blij. (ik weet niet meer waar ik deze vandaan heb)

sweater

Dit is mijn nieuwste aanwinst! Ik had letterlijk helemaal niks in deze mosterd kleur en dacht: die moet ik hebben! De tekst die er op staat is: My number is 1-800-DONTCALLME, don’t even look at me. Deze tekst staat ook op de mouw. Bershka.

sweater

Deze ‘GEEK’ sweater draag ik het liefst thuis. Ik vind het grappig om hem aan te doen als ik aan het leren ben of een tentamen heb, dan voel ik mij echt een nerd namelijk haha. Pimkie.

sweater

Deze sweater is lekker casual en zou ik eigenlijk vaker moeten dragen. Ik vind hem leuk door het patroontje en de zachte stof. Deze trui is ooit van mijn zus geweest dus ik heb geen idee waar hij vandaan komt.

sweater

Deze bordeauxrode kleur draag ik graag. Deze trui kan je in verschillende keuren kopen maar de kleur maakt de sweater net even wat chiquer. Ik draag deze sweater best wel vaak en dat begin je nu langzaam ook te zien helaas. Only.

sweater

Deze trui is nu ook al best wel oud. Hoewel hij voor het sporten bedoeld is draag ik hem vooral als ik dat niet aan het doen ben. De tekst ‘Grace Street’ maakt de sweater een stuk leuker. H&M sport.


Dit was dan mijn hele collectie. Hoewel veel truien niet meer te koop zijn vond ik het toch leuk om te laten zien.

Hoeveel sweaters heb jij? En welke sweater vind jij het leukst van mijn collectie?

Een gedachte over “Te veel sweaters? – mijn collectie

  1. Eva

    Ik vind de eerste groene erg mooi 🙂 Dat is zo’n mooi kleur!
    Ik heb nu ook zo’n 8 truien en ik zou er zo nog meer willen kopen haha, truien zijn altijd fijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.