Super bowl artiesten

Super Bowl 2016 optredens

Vannacht vond het jaarlijkse spektakel van sport én optredens ‘Super Bowl 2016’ plaats! Omdat het de 50e editie was van de Super Bowl, werd het nóg groter uitgepakt dan normaal. Coldplay was de hoofdact, verder gaven Beyoncé en Bruno Mars ook een spectaculair optreden.

Het sport gedeelte van de Super Bowl interesseert mij nooit zo heel veel, ik ben altijd super benieuwd naar de geweldige optredens die er komen.  Vaak zijn het populaire artiesten van dit moment, maar soms ook bekenden van vroeger. Vorig jaar was Katy Perry de hoofdact van de Super Bowl en gaf ze een onvergetelijk optreden. Ook zong Lady Gaga dit jaar het Amerikaanse volkslied voordat de wedstrijd begon.

Super Bowl 2016

 Coldplay:

De Britse band had dit jaar de eer als hoofdact. Chris Martin (de zanger van de band) zong nummers als ‘Viva la Vida’, ‘Paradise’, ‘Fix you’ en de nieuwste hit: ‘Adventure Of A Lifetime’. Het optreden begon een beetje onzuiver, maar gedurende het optreden klonk het steeds beter. Ik vond het super leuk om Coldplay te zien bij de Super Bowl want ik ga 23 juni ook naar het concert van de band!

Super Bowl 2016

Bruno Mars:

Wat ben ik blij dat ik Bruno weer zie optreden! Het optreden van Coldplay werd overgenomen door Mark Ronson die natuurlijk het geweldige nummer ‘Uptown Funk’ inzette. De dans moves van Bruno kwamen weer tevoorschijn waarop hij een spectaculair optreden neerzette. Het is zo leuk om te zien wat voor podiumbeest hij is en hoe anders hij er telkens uitziet!

Super Bowl 2016

Beyoncé:

Het optreden van Bruno vloeide over in het optreden van Beyoncé waarbij ze haar nieuwe nummer ‘Formation’ zong. Beyoncé liet natuurlijk weer zien wat voor een geweldige vrouw ze is, het dansen en zingen tegelijk kan ze echt als geen ander! Na haar eigen nummer danste ze nog samen met Bruno op een mix van ‘Uptown Funk’.

Super Bowl 2016Chris Martin voegde zich later ook bij de twee andere supersterren en zong ‘Uptown Funk’ mee. Hierop volgde het laatste nummer ‘Fix you’ van Coldplay waarbij Bruno Mars en Beyoncé ook mee zongen.

Hier kan je de performance zelf zien! Voor een betere kwaliteit kan je beter even naar deze site  gaan.

Vonden jullie de optredens net zo leuk als ik? En wie zouden jullie volgend jaar willen zien bij Super Bowl 2017?

 

4 gedachten over “Super Bowl 2016 optredens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.