beautygloss nepwimpers

Review: Beautygloss Nepwimpers (Pretty)

Yesss, ik heb een setje van de  Beautygloss nepwimpers weten te bemachtigen! Het leek mij leuk om hier een review over te schrijven, niet alleen omdat ik heel benieuwd ben naar de wimpers, maar ook omdat ik nog nooit nepwimpers op heb gehad. Lees verder voor het resultaat:

Op 23 februari heb ik gelijk de Etos gebeld met de vraag of de wimpers er nog waren, de vrouw aan de telefoon had nog nooit van de wimpers gehoord, wat bleek: de wimpers lagen nog niet eens in de winkel. Ik ging naar de Etos en gelukkig was diezelfde vrouw ze gelijk aan het invakken, ik had geluk want alle soorten waren er nog. Je hebt de soorten: Pretty, Fluffy en Silky. Ik vond Pretty het leukst want daar kregen je ogen een soort glamour-look van.

beautygloss nepwimpers

De voor- en achterkant zien er leuk uit, als je Beautygloss kent, dan kan je zeggen dat dit ook echt de Beautygloss ‘style’ is zoals wij kennen. Het roze doosje, de hartjes op de achterkant en natuurlijk Mascha zelf! Ook grappig is dat de ogen op de achterkant de ogen van Mascha zijn.

beautygloss nepwimpers Ik vind het er altijd een beetje magisch uitzien, van die losse wimpers. In het doosje zat behalve de wimpers ook een wimperlijm en een gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing was in héél veel talen! Natuurlijk heb ik de gebruiksaanwijzing gelezen want ik heb (zoals ik al eerder zei) nog nooit nepwimpers op gehad.

beautygloss nepwimpers

Na een uur heel wat geprutst te hebben, zaten ze allebei een soort van goed. Het is duidelijk dat ik dus nog even moet oefenen met nepwimpers. Hierboven zie je de  ‘voor’ en ‘na’. Aan het begin vond ik het resultaat heel heftig, van die grote wimpers op je ogen. Maar hoe langer ze er op zaten hoe leuker ik het vond, het geeft een soort smokey-eye-look, zonder oogschaduw. Wel moet zeggen dat ik er naast mascara uiteindelijk ook maar oogpotlood bij heb gedaan, dit stond (naar mijn mening) veel beter.

Ps. de kleuren van mijn ogen lijken heel anders op de twee foto’s, dit heeft te maken met ander licht waar ik stond (voor was in de badkamer, na was voor het raam)

beautygloss nepwimpers

Hier zie je een foto van mijn hele hoofd, dat geeft toch nog een beter beeld van het geheel.

Al met al ben ik tevreden over de wimpers. Het enige minpunt is dat de wimpers er op de verpakking minder heftig uitzien dan dat ze daadwerkelijk zijn. Deze wimpers ga ik dus alleen opdoen naar een feestje, voor naar school vind ik ze te heftig. Gelukkig zijn er nog twee andere soorten van de Beautygloss collectie! Ik zou Silky dan ook wel willen proberen.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14728719/?claim=b5gkb5t3m7b”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Wat vinden jullie van de wimpers? Zouden jullie ze kopen?

15 gedachten over “Review: Beautygloss Nepwimpers (Pretty)

 1. Dalinka

  Wow ze zijn wel heftig inderdaad! Wel ontzettend leuk voor een feestje. Zelf loop ik ook altijd te klooien met het opdoen haha. Maar hoe vaker je het doet, hoe makkelijk het gaat.

 2. Kim

  Hé, jou ken ik ook uit de video van Mascha, haha! Wat leuk 🙂 De wimpers zijn heftig, maar eigenlijk mooier dan ik had verwacht, jo! Staat je supergoed 🙂 Liefs, Kim

  1. Merel_Whatsgebird Bericht auteur

   Hahah ja echt super leuk, ik zag jou ook!! Had nooit verwacht dat ik ooit in een van haar video’s zou zitten (fangirl hier), maar nu toch een soort van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.