nagellak review

Nagellak Review: Rimmel & Essence

Ik was weer eens toe aan nieuwe nagellak! Ik heb soms fases waarin ik heel veel nagellak draag en soms juist helemaal niet, je raadt dus wel in welke fase ik nu zit 😉 In dit artikel review ik twee nagellakjes van Rimmel en een nagellakje van Essence: nagellak rita oranagellak Rimmel

RIMMEL Rita Ora collectie (860 Bestival Blue):

  • Dit is mijn persoonlijke favoriet van de drie. Met één laagje dekt de kleur gelijk en het is dus niet nodig om er een tweede laagje op te doen. Zelfs met een laagje zit hij er de volgende dag nog steeds op, als je hem drie dagen wilt laten zitten zou ik er wel voor de zekerheid een tweede laagje op doen. Maar deze van Rimmel is dus super goed en mooi!

Nagellak essencenagellak essence

ESSENCE The Gel (40 Play With My Mint):

  • De kleur van dit nagellakje is mij erg goed bevallen! Deze felle kleur springt er gelijk uit. Ondanks dat de kleur mij heel goed beviel was het niet zo makkelijk om deze aan te brengen. De lak bracht heel ongelijkmatig en doorzichtig aan, één laagje was dus niet genoeg. De Tweede laag zag er al snel erg dik uit, wat waarschijnlijk te maken heeft met dat het een ‘gel-lakje’ is. Wél blijft ook deze nagellak lang zitten, de volgende dag zat hij er nog steeds volledig op. Omdat de kleur zo fel en opvallend was zou ik dit lakje opnieuw kopen.

nagellak rimmelnagellak rimmel

RIMMEL 60 seconds Super Shine (853 Pillow Talk):

  • De kleur van deze nagellak deed mij gelijk denken aan een soort ijsblauw. De kleur is mooi, maar niet zo opvallend als de andere twee kleuren. Ook had dit lakje méér dan een laagje nodig, met drie laagjes was hij op z’n mooist. Ook bleef hij niet zo lang zitten als ik wilde, de tweede dag zaten er al snel barstjes in bij mij. Al met al vond ik de kleur best wel mooi, maar was ik niet tevreden over hoe lang hij mooi bleef.

 

Ik hoop dat jullie nu een beeld hebben gekregen van deze drie lakjes. Laat mij weten welke merken jij altijd draagt!

 

 

7 gedachten over “Nagellak Review: Rimmel & Essence

  1. jeapiebel

    Jammer van ESSENCE The Gel dat het niet zo makkelijk is om deze aan te brengen. De lak bracht heel ongelijkmatig aan. Dat vind ik nooit fijn. Wel vind ik al de kleuren erg heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.