notitieboekje

Mijn Liefde voor Notitieboekjes

Ik heb er nooit genoeg, elk boekje komt toch weer van pas.

Notitieboekjes zijn een van de vele dingen waar je mij blij mee kan maken. Ik heb boekjes voor mijn To Do-lijstjes, creatieve ideeën en tekeningen. Het liefst zien ze er leuk uit en moeten ze handig mee te nemen zijn.  

“Waarom word je zo blij van een boekje met lege velletjes?”, vroeg mijn vriend mij laatst. Ik stond er toen pas bij stil dat ik echt heel erg blij kan worden van notitieboekjes. Ik gebruik ze elke dag wel een paar keer dus ik zou ze ook écht missen als ze er niet meer zijn. Er zijn enorm veel sites met leuke notitieboekjes dus ik ben zeker niet de enige die er meerdere koopt voor verschillende doelen.

notitieboekje

Het Creatieve Notitieboekje: Dit notitieboekje staat vol met creatieve ideeën van mij. Ideeën voor mijn blog maar ook buiten mijn blog schrijf ik hier regelmatig in. Ik vind het boekje er super schattig uitzien maar hij is ook nog eens makkelijk mee te nemen aangezien hij kleiner is dan mijn hand.  Ik heb dit boekje ooit bij de Action gekocht, hij was dus ook nog eens super goedkoop!

notitieboekje

Het ‘To Do’-Notitieboekje: Ik kan soms wat vergeetachtig zijn waardoor ik het liefst alles op een rijtje heb wat ik moet doen. Dit hélé boekje staat vol met To Do-lijstjes, alles wat ik dan uiteindelijk gedaan heb markeer ik met een leuk kleurtje. Ook deze heb ik gekocht bij de Action, simpel, dus erg overzichtelijk voor mijn lijstjes.

notitieboekjeHet Dummie Notitieboekje: Dit boekje heeft geen lijntjes en toen ik hem kreeg van een super aardige man (die Google Partner is, vandaar dat dat er op staat) wist ik gelijk waar ik hem voor kon gebruiken: mijn tekenuitspattingen. Vroeger tekende ik heel veel, ik vond het ontzettend leuk om hoofden na te teken van modellen en actrices en ik gaf ze het liefst de mooiste lange wimpers. Tegenwoordig teken ik niet meer zo veel, maar soms heb ik zin om toch nog even te tekenen. Dit boekje heeft het formaat van een Dummie en is dus ook super makkelijk mee te nemen. Ik kan hier mijn tekeningen en schetsen in kwijt.

notitieboekjeHet School Notitieboekje: Iedereen heeft vast wel een notitieboekje waar je dingen noteert voor school. Ik dus ook! Ik vond dit boekje er vooral super leuk en gezellig uitzien en hij is ook perfect voor de samenvattingen die ik soms schrijf. Verder maakt de harde kaft en de ringband het ook makkelijk om er in te schrijven zonder tafel. Ik heb dit boekje gekocht aan het begin van het schooljaar bij de Big Bazar.

De meeste van mijn notitieboekjes zijn echt niet duur, voor de meeste mensen dus erg betaalbaar! Toch zie ik soms enorm leuke notitieboekjes langs komen die wél wat duurder zijn maar die ik dan niet koop omdat de €1,00 bij de Action mij toch wat meer aanspreekt. De volgende notitieboekjes vind ik ook heel leuk:

notitieboekjes

(1. Eeflillemor: €3,50) (2. Dreamkey: €6,50) (3. Papiermier: €8,95) (4. Mylovelynotebook: €19,95)

Houden jullie ook zoveel van notitieboekjes? En waarvoor gebruik jij ze allemaal?

4 gedachten over “Mijn Liefde voor Notitieboekjes

  1. Kim

    Wat een mooie collectie boekjes! Ik kan er ook nooit genoeg hebben, haha. Best slim om schoolwerk apart op te schrijven. Ik heb 2 boekjes; eentje waarin in alles opschrijf wat in me opkomt aan dingen die ik nog moet doen en eentje waarin ik alle taken indeel op dagen. Maar daar staat ook echt alles in; school, blog en privé zaken. Ik kan niet zonder en noem ze altijd m’n externe hardeschijf, haha! Heb geen genoeg opslag in m’n hoofd. Liefs, Kim

  2. Vanessa

    Ik ben ook gek op notitieboekjes! Iedere keer als ik in de Action of de Hema kom, dan moet ik gewoon een notitieboekje mee naar huis nemen. Gelukkig gebruik ik ze ook echt, o.a. voor mijn blog maar ook voor het huishouden en de boodschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *