favoriete luchtjes

Parfum van dit moment: Mijn Favorieten

Parfum is tegenwoordig steeds belangrijker in mijn leven, elke dag heb ik een andere ‘mood’ en wil ik dus ook een ander luchtje op. Het moment dat je je luchtje op doet voel je je gelijk beter omdat het ontzettend fijn is om lekker te ruiken! Hier is een overzicht van mijn 3 favoriete  luchtjes:Gucci bamboo

Gucci Bamboo (Eau de Parfum): Het nieuwste luchtje Gucci Bamboo is toch wel mijn nummer 1 luchtje van dit moment. Het is echt een vrouwelijk luchtje dat je overdag op kan doen en niet te zwaar is. Bamboo is echt een luchtje dat je naar je school of werk op zou kunnen doen.

BURBERRY BRIT

Burberry Brit (Eau de toilette): Dit luchtje is vrij ‘oud’, maar toch is het al jaren een van mijn favorieten. Nu heb ik dit luchtje op nummer 2 gezet omdat ik hem tóch minder draag dan die van Gucci. Ik heb nu al 3 flesjes van deze geur opgemaakt!! Erg veel voor mijn doen. Dit geurtje is perfect voor alle gelegenheden, je kan er mee naar school, naar je werk maar het is ook een avond geurtje.

DIOR j'adore

Dior J’adore (Eau de Parfum): Dit is dé klassieker van DIOR en ook ik draag hem maar al te graag. Ik draag hem altijd als een avond geur, als ik uit ga of naar een feestje. Omdat ik deze geur eigenlijk nooit overdag draag gaat hij niet erg hard, maar tóch staat hij wel in mijn top 3.

Op dit moment ben ik aan het sparen voor een nieuw geurtje, hebben jullie misschien een aanrader?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *