bloggen

“Merel ga je weer verder met bloggen?”

Ik weet niet eens meer hoe lang geleden het is dat ik blogde op Whatsgebird. Wat ik wel weet is dat ik het bloggen graag weer zou willen oppakken. Maar ik zit een beetje in een crisis: waar wil ik eigenlijk over schrijven? 

Soms vraag ik me af hoe ik het al die maanden vol heb gehouden om zoveel te bloggen. Waar haalde ik in godsnaam de inspiratie vandaan? Ik denk nu vaak voordat ik ga slapen na over onderwerpen waarover ik zou willen schrijven, later twijfel ik dan of het wel leuk, interessant of inspirerend genoeg is.

Gewoon doen

Ik nam bloggen altijd super serieus, want misschien kon ik er dan wel mijn werk van maken. Maar moet ik wel zo serieus zijn? Of moet ik gewoon lekker schrijven waar ik zin in heb? Bloggen moet namelijk leuk blijven, je moet het niet echt als werk gaan zien want dan MOET het van jezelf en dat is niet de bedoeling.

Dus ga ik verder?

JA ik ga verder met bloggen, maar… alleen als ik daar zin en tijd voor heb! Dan blijft het leuk en dan merk je ook aan de artikeltjes dat ik het nog steeds leuk vind. Ook als ik iets echt héél leuk of interessant vind zal ik er over blijven schrijven, want als ik ergen echt enthousiast over ben heb ik het er constant over haha!

Wat heb ik gedaan in al die tijd?

Ik heb zeker niet stil gezeten in de tijd dat ik niet blogde op Whatsgebird. Ik liep namelijk 5 maanden stage bij een bekend online magazine voor mijn studie Communicatie! Ik heb een fantastische tijd gehad en heb super veel geleerd over onder andere bloggen 😉 Ik kan het schrijven dus absoluut niet missen en wil er daarom ook weer mee verder.

Inspiratie

Wat voor blogs lees jij het liefst? Soms kunnen andere bloggers mij zo inspireren dat het helemaal begint te kriebelen. Omdat ik regelmatig een inspiratie tekort heb voor mijn blog vraag ik mij af wat jullie nou echt inspirerende blogposts vinden?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.