Leuke trend: gekke luchtbedden

Gekke luchtbedden, de zomertrend van 2017! Je kan je Facebook, Instagram of Pinterest niet openen of je ziet al een van je vrienden op zo’n leuk luchtbed ronddobberen. In dit artikel laat ik de leukste/gekste luchtbedden zien die ik ben tegengekomen: 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat heb gedeeld op Whatsgebird. Toch kom ik de laatste tijd de leukste dingen tegen en kon ik deze trend niet zomaar voorbij laten gaan. Omdat het vandaag officieel zomer is heb ik de leukste luchtbedden voor jullie op een rijtje gezet: 
luchtbedden1

My Jewellery komt elke zomer weer met nieuwe originele zomeraccessoires. Nu kan je daar dus ook een super leuk luchtbed kopen! Je kan niet alleen op deze schelp ronddobberen, maar er zijn op de site nog veel meer luchtbedden die je echt even moet bekijken.

luchtbedden

Ook America Today heeft deze nieuwe trend helemaal begrepen. In de winkel en op de site vind je donuts, pizza’s en avocado’s waar je de hele zomer in de zee op kan drijven.

luchtbedden

 

Natuurlijk kan het ananas luchtbed niet ontbreken in deze zomerse trend. Hij ziet er niet alleen leuk uit, ook ligt hij heerlijk! Bij Xenos vind je op de site verschillende luchtbedden.

luchtbeddenDeze eenhoorn zie je overal voorbij komen, dit is niet zo gek want hij ziet er natuurlijk heel leuk uit. Ik vroeg mij af waar je dit gekke luchtbed kon kopen en ik vond hem gelijk bij MegaGadgets. Nu weet je ook hoe je de foto’s van alle vloggers, bloggers en instagrammers kan nabootsen met deze eenhoorn!

luchtbeddenWat is een zomer nou zonder watermeloen? Een luchtbed in de vorm van een watermeloen past dus perfect bij deze zomertrend. Hij is verkrijgbaar bij onder andere Coolgift.

Zou jij een van deze luchtbedden willen? En welke vind jij het leukste? Let me know 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.