Leuk idee: HEMA Polaroid Foto’s

Polaroid foto’s vind ik altijd super leuk, de foto die je gemaakt hebt komt gelijk uit de camera. Helaas heb ik zelf geen polaroid camera maar wilde ik wel kleine fotootjes in mijn kamer hebben in plaats van grote fotolijstjes. Via via kwam ik bij HEMA terecht. Benieuwd? Lees dan snel verder:

Een vriendin van mij vertelde dat je bij HEMA voor een goede prijs fotootjes kon bestellen in allerlei soorten maten. Al een hele tijd had ik het idee om een polaroid camera te kopen want ik vond die kleine foto’s altijd zo schattig, jammer genoeg vond ik de camera’s nogal duur en de fotootjes zelf ook. Toen ik het idee hoorde over de HEMA besloot ik deze vakantie ook maar te kijken op de site. En ja hoor, je kon ook foto’s in polaroid formaat bestellen!

Uiteindelijk koos ik niet voor de ‘POLAROID PRINT’ maar voor de ‘MINI SQUARES’, ik vond de maat van deze namelijk veel leuker (5,75 x 5,75 cm) en deze waren een stuk goedkoper (30 foto’s voor €5,50). Uiteindelijk heb ik er 40 besteld, wat uitkwam op €8,50.

polaroid

Ik had ze maandag besteld en ze kwamen vrijdag binnen bij de HEMA, dus ik kon ze ophalen! Ik vond op ikwilmeerreizen.nl allemaal ideetjes om de polaroids op te hangen.

polaroid

Ik besloot touwtjes op te hangen aan een schilderij en de polaroids daar weer aan op te hangen. Misschien kinkt het een beetje vaag, maar het resultaat komt zo in beeld. Eerst moest ik dus leuke touwtjes halen (onder de euro bij de action), een schilderij (5 euro bij de action) en knijpertjes (die had ik nog thuis). polaroidEn dit is het resultaat! Hoewel het goedkope schilderij bijna uit elkaar viel vind ik het nog best leuk geworden 🙂 ps. zorg dat je kleine knijpertjes gebruikt anders is je kleine foto bijna helemaal bedekt met knijper.

Wat vinden jullie van de foto’s van de HEMA? En wat vinden jullie van het resultaat?

#nospon

3 gedachten over “Leuk idee: HEMA Polaroid Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.