zomer

I LOVE SUMMER -Tag

Het leek mij leuk om weer eens een Tag voor jullie in te vullen. Natuurlijk is het de ‘I Love Summer -Tag’ geworden want tja… het is zomer! Ik zag deze Tag al bij andere bloggers voorbij komen en ik ga de volgende vragen voor jullie beantwoorden:

Wat is je favoriete ijsjes smaak?

Over het algemeen zijn Calippo’s mijn favoriete ijsjes (en dan vooral de cola smaak). Maar als het gaat om schepijs neem ik áltijd chocolade smaak met aardbeien smaak <3

zomer

                                                            (Jumpsuit van Forever 21)

Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?

Mijn bikini is natuurlijk onmisbaar als ik naar het strand wil om te zwemmen. Maar ik ben ook helemaal dol op de luchtige jumpsuits (met korte broek), ze zijn zo fijn om aan te doen over je bikini op het strand. Ik heb er dit jaar dus ook 1 gekocht.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Misschien is dit niet voor de hand liggend, maar ik ben ontzettend dol op verse perzik sap. Ik ben in mijn leven heel vaak naar Frankrijk geweest en daar kan je dat bestellen in restaurants. In Nederland mis ik vaak perzik sap in een restaurant terwijl het zó lekker is!

Wat is jou favoriete zomerse liedje?

Ik moest toch wel even nadenken over deze vraag. Ik luister al jaren het nummer ‘Pocketful of Sunshine’ van Natasha Bedingfield. Maar dit jaar is mijn favoriete zomerse nummer ‘Cake By The Ocean’ van DNCE.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Ik HOU van gerookte zalm. Vooral in de zomer eet ik dus bij strandtentjes heel vaak een gerookte zalm salade of een broodje met gerookte zalm.

Wat voor geurtje draag jij zomers?

De geur van zonnebrand hoop ik het meest te ruiken deze zomer. Maar als ik echt een parfum moet kiezen, kies ik toch echt voor Gucci ‘Bamboo’, hij ruikt ontzettend lekker en is niet al te zwaar.

zomer

Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini of tankini?

Ik zeg volmondig: bikini! Een badpak of een tankini kan ook ontzettend mooi staan, ik vind het alleen stom als mij buik en rug dan helemaal wit blijven.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Vrijetijd, lekker weer, bruin worden, ijsjes, je vrienden veel kunnen zien, zwemmen en uitslapen! (ben ik nog wat vergeten?)

Welke plannen heb jij voor de zomer?

Deze zomer ga ik helaas niet op vakantie, toch hoop ik vaak naar het strand te kunnen en lekker met mensen af te kunnen spreken. Verder ga ik ook een paar dagen in de week werken om volgend jaar zeker weten op vakantie te gaan.

Wat vonden jullie van deze tag? En wat vinden jullie het allerfijnst aan de zomer?

2 gedachten over “I LOVE SUMMER -Tag

  1. Sanne

    Ik vind deze tag wel super leuk. Je hebt het leuk ingevuld. Het fijnste aan de zomer vind ik het fruit. In de winter heb je geen lekker fruit in de zomer wel. 🙂 En de zomerse temperaturen zijn ook wel aangenaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.