zonnebril

Heb ik een zonnebril verslaving?!

Elke vrouw heeft wel iets waarvan ze te veel heeft.

Ja je raadt het al… ik dus ook! Altijd als ik in een winkel sta met een rek vol zonnebrillen MOET ik er een paar op doen, gewoon om te kijken of ze mij staan. Natuurlijk koop ik niet altijd een nieuwe, maar als ik ergens op vakantie ben en ik ben uitgekeken op de zonnebril van dat moment, is het toch wel verleidelijk…

Op dit moment heb ik 8 zonnebrillen, ik ken mensen die er nog véél meer hebben. Het erge is dat ik er eigenlijk maar één draag op dit moment… Totaal draag ik er maar 3 van de 8, van de andere 5 heb ik er zelfs een paar nog nooit in het openbaar gedragen omdat “ik ze toch niet zo mooi vind staan”. Ik zet in dit artikel mijn top drie zonnebrillen in het zonnetje.

zonnebrilDit is mijn nummer 1 zonnebril van het moment. Ik heb deze ooit bij de V&D gekocht voor €15,-, zo jammer dat de V&D weg is want ze hadden daar hele leuke zonnebrillen. Als je mij deze zomer met een zonnebril ziet, dan is het deze waarschijnlijk.

zonnebril

Dit is mijn nummer 2 favoriete zonnebril. Ik zal het maar gelijk zeggen: nee dit is geen echte Ray Ban, maar zo’n zonnebril die je voor €2,50 kan kopen in Turkije, haha! Ik heb jaren met dit ding gelopen, maar helaas… hij is kapot. Als je goed kijkt zie je een kleine barst in het glas en de pootjes zitten heel los. De volgende keer als ik opeens heel veel geld heb koop ik een echte Ray Ban.

zonnebril

En daar is dan nummer 3. Ik vind het patroontje op de bril zó leuk, het is echt zo’n festival zonnebril. Toch vind ik het lastig om deze bril te combineren met de kleding die ik aan heb. Oja, de zonnebril komt uit Frankrijk, ik heb hem op een marktje voor €5,- gekocht.

Hier heb ik nog wat foto’s van de drie brillen als ik ze op heb, wat vinden jullie er van? (nr: 3, 1 en 2)

zonnebril

zonnebril

En dit is dan mijn totale bril verzameling. Wat is jullie ‘verslaving’? Schoenen? Nagellak? Of misschien wel oorbellen? Let me know 😀

 

2 gedachten over “Heb ik een zonnebril verslaving?!

  1. Dalinka

    Die 1e zonnebril is echt heel leuk! Die vind ik je ook het beste staan. Zelf heb ik er denk ik 4 of 5, maar ik draag er maar 1. Die andere vallen ook onder de categorie ‘ze staan toch niet zo goed’. Ik heb best een klein hoofd, dus ik ben überhaupt al blij dat ik er 1 gevonden heb die ik kan dragen zonder voorschut te lopen haha. Helaas is ie wel aan het sluiten, dus dat wordt weer een leuke zoektocht binnenkort;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *