haar inspiratie

Haar inspiratie 2016!

Elk jaar vind ik weer nieuwe plaatjes op internet van het mooiste haar waar ik dan weer inspiratie van krijg.

Op sites zoals Weheartit of Pinterest staan altijd zulke mooie plaatjes van meisjes met  jaloersmakend haar, het liefst wil ik het kapsel natuurlijk ook wat op het plaatje staat. Helaas ben ik niet heel goed met haar en draag ik het meestal gewoon saai los. Toch wil ik de foto’s van de haar inspiratie heel graag met jullie delen:

haar inspiratie

weheartit

Bij mij staat een staart altijd ontzettend saai, maar bij deze twee meisjes op de foto staat het zo  leuk! Natuurlijk komt dit door het kleurtje van hun haar (én het vlechtje bij de ene) waardoor het saaie er snel af is.

haar inspiratie

weheartit

Deze twee haar inspiraties zijn geïnspireerd op ‘Dutch Braids’. Allebei de haarstijlen vind ik zo leuk staan, allebei hebben ze de onderkant van de vlecht net iets anders gedaan de bovenkant.

haar inspiratie

1. weheartit 2. hindistan cevizi yağı

(Oeps nog meer paars en blond haar) Hoe leuk hebben zij hun haar. Beide hebben ze op een hele originele manier het haar aan de voorkant naar achteren gedaan, misschien zou ik de tweede haar inspiratie nog na kunnen doen ook 🙂

 

haar inspiratie

1. Alex Centomo 2. weheartit

Ik blijf ombre haar mooi vinden, ik heb het zelf ook (bruin aan de bovenkant en lichter aan de onderkant). Vooral met blond geeft het echt zo’n beach look en met paars staat het natuurlijk  heel vrolijk. Misschien zou ik het ook nog eens met een leuke kleur aan de onderkant willen.

Het valt vast niet op dat ik best wel into the paars haar ben… haha. Maar deze lente en aankomende zomer blijft gekleurd haar nog een trend. Misschien ga ik met een spoeling ook mijn haar een paarse kleur geven, ik ben namelijk zó benieuwd hoe dat gaat staan.

Wat vinden jullie van mijn haar inspiraties? En welk haar wil jij of vind je mooi?

 

2 gedachten over “Haar inspiratie 2016!

  1. Dalinka

    Haha nee is niet te zien hoor dat je into paars haar bent. Ik was vorig jaar helemaal van het paarse haar en heb mijn haar zelf ook in die kleur gehad (iets natuurlijk paars dan en niet zoals hierboven op de foto’s), maar dat was zoveel werk om bij te houden. Toen ben ik maar weer gewoon voor bruin gegaan. Het was een hele kunst om mijn haar paars te krijgen, maar ook om het weer bruin te krijgen. Paars is wel nog steeds heel tof!

    1. Merel_Whatsgebird Bericht auteur

      Dat is echt leuk dat je je haar ook paars hebt gehad :O ik durf het niet echt paars te verven maar ik ga zo’n spoeling proberen, ben echt benieuwd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *