films

Films die ik vroeger altijd keek

Al mijn hele leven ben ik gek op het kijken van films. Vroeger had ik veel meer vrije tijd en keek ik het liefst elke avond wel een film. Om leuke herinneringen van vroeger op te halen besloot ik een lijstje te maken van films die ik vroeger áltijd keek:

Natuurlijk past in één artikel niet alle films die ik graag keek, maar aan de volgende films was ik vroeger echt verslaafd.

1. Mean Girls

films

Mean Girls: ik denk dat elk tiener meisje deze film minstens 1x heeft gezien. Ik heb hem wel tientallen keren gezien! Sowieso vond ik de films met Lindsay Lohan (in de film Cady) ontzettend leuk maar deze was toch wel het leukste van allemaal.

2. High School Musical

films

Ook bij High School Musical krijg ik echt een nostalgisch gevoel. Er waren drie films van en ik heb ze alle drie zó vaak gezien. Ook had ik de CD’s en kon ik alle nummers met volle borst meezingen.

3. Grease

films

Ik weet niet of iedereen opgegroeid is met de film Grease, maar ik was als klein meisje al fan. Ook bij deze film kende ik de nummers uit mijn hoofd en stond de film standaard vooraan in de kast. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe versie van Grease, heeft iemand die al gezien?

4. Twilight

films

Twilight heb ik zó vaak gezien dat ik het opgeven moment zat was. Als tienermeisje was ik een echte twilight ‘fangirl’, ik had posters in mijn kamer, ik had alle boeken gelezen en ik keek alle interviews van de hoofdrolspelers. Ik heb deze film laatst weer eens gezien en ik kreeg helemaal het gevoel terug wat ik toen altijd had. Hij blijft leuk!

5. The Sound Of Music

films

Ik twijfelde of ik deze film in mijn lijst zou zetten. Ik heb deze film vroeger heel vaak gezien maar als ik er nu op terug kijk was hij ook een beetje ‘truttig’. Tóch hoort hij wel echt in deze lijst want als ik denk aan films die ik vroeger keek ‘popt’ The Sound Of Music gelijk op in mijn hoofd.

6. Peter Pan

films peter pan

Een Disney film kon in dit rijtje zeker niet ontbreken. Er zijn zoveel leuke Disney films, maar ik kan ze natuurlijk hier niet allemaal inzetten. Peter Pan is mijn lievelings- Disney film, het verhaal van de jongen die niet groot wil worden hielt mij als klein meisje al in zijn greep. Peter Pan verdient dus een waardig plekje in deze lijst!


Zoals ik al zei: niet alle films die ik keek past in dit artikel. Toch ben ik tevreden over de films die ik heb gekozen.

Welke films keek jij altijd vroeger?

5 gedachten over “Films die ik vroeger altijd keek

 1. Lilian

  The Sound of music heb ik nog nooit gezien haha! Verder keek ik echte elke film met Hilary Duff. Freaky friday of she is the man waren ook favorieten!

 2. Sandra

  High School Musical, Grease, Peter Pan en de Sound of Music… Jaaa! Al was High School Musical wel echt mijn favoriet. Die keek ik echt heel vaak!

 3. Esmay

  Haha, geweldig! Ik was vroeger altijd een groot fan van Hilary Duff en daarom moest ik altijd haar films zien. Ik heb A Cinderella Story echt wel duizend keer gezien. En verder moet ik bekennen dat ik nu nog steeds graag naar Mary Poppins en The Sound of Music kijk. Die films vind ik echt helemaal het einde.

 4. Mariska

  High school musical en Twilight heb ik overgeslagen … de anderen heb ik wel gezien! Ik heb veel films met Jim Carrey erin gezien vroeger, super toffe acteur 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.