sieraden

Mijn Favoriete Sieraden Merken

Al mijn hele leven ben ik dol op sieraden. Ik draag elke dag oorbellen en voel mij ook een soort van ‘kaal’ als ik niks draag. Aangezien er steeds meer leuke sieradenwinkeltjes bij mij in de buurt verdwijnen, word ik soms ‘gedwongen’ om het op internet te bestellen. Dit zijn sieradenmerken die ik echt fantastisch vind:

(ps. Het horloge op de voorpagina is van mij, het merk is Fossil)

My Jewellery: Ik volg My Jewellery op Instagram en Facebook en ik vind dat ze zulke leuke sieraden hebben (en meer). Het liefst koop ik hun hele webwinkel leeg, maarja… helaas ben ik geen miljonair. Dit zijn een aantal sieraden die ik super leuk vind:

sieraden

De producten van My Jewellery doen mij een beetje denken aan Ibiza en de zomer. Ik hou heel erg van deze style, en de producten zijn zeker niet heel erg duur!

Cluse: De producten van Cluse draaien allemaal om ‘simplicity’. Het merk gaat eigenlijk volledig om horloges, ze verkopen ook riemen maar ik vind de horloges écht geweldig.

sieraden

Ik kan echt een uur lang kijken naar de horloges. Het gekke is dat de horloges super mooi zijn maar echt totaal niet duur, de meeste zijn onder de €100,-! Ik heb nog geen horloge van Cluse, ik heb zelf al een hele leuke, maar ik ga er ooit een kopen (dat weet ik zeker).

Forever 21: Naast kleding heeft Forever 21 ook hele leuke sieraden. Forever 21 gaat altijd heel erg mee met de trends wat het nog leuker maakt. Hier een aantal voorbeelden van de sieraden:

sieraden

Ik vind niet alles leuk bij dit merk, maar wel héél veel. Omdat ook van dit merk geen winkel in de buurt is, moet ik vaak op internet bestellen.

H&M: Last but not least: H&M. Natuurlijk kon dit merk voor mij niet ontbreken, de H&M is een van de bekenste kledingmerken in Nederland en ik koop er van alles: kleding,  lingerie, riemen en sieraden. Als ik opzoek ben naar sieraden kijk ik altijd eerst even in de winkel bij H&M!

sieraden

Ze verkopen hele simpele sieraden, maar ook wat meer ‘gedurfde’ sieraden die echt op mogen vallen. Voor elke vrouw heeft H&M wel wat.

Wat vind jij van de genoemde merken? En welke merken MOETEN volgens jou bij dit rijtje gevoegd worden?

Bericht: Drie weken zullen er maar 2 artikelen in de week komen. Helaas moet ik het bloggen iets minderen door de tentamens. Maar Je kan altijd op de hoogte blijven met  Facebook, Instagram en Bloglovin!

5 gedachten over “Mijn Favoriete Sieraden Merken

  1. Dalinka

    Het 1e merk vind ik er heel leuk uitzien! De armbandjes zijn echt super cute, dus ik ga even in hun webshop kijken. Zelf koop ik vrij weinig sieraden. Ik heb een horloge en een ketting die ik altijd draag. Verder koop ik bij Primark af en toe kettingen. H&M sla ik tegenwoordig over qua sieraden. Ik vind ze vrij duur terwijl ze supersnel verkleuren.

  2. Kim

    Mehn… Ik ben pas nog bij Forever21 geweest en heb het sieraden stuk helemaal gemist. Misschien dat ik daar even niet aan had gedacht, omdat mijn vriend ook nog ergens achter me banjerde! Haha! Als ik had geweten dat ze zulke mooi sieraden hebben, had hij maar ff moeten wachten ;p

  3. jeapiebel

    Ik vind het echt leuke sieraden die je hier laat zien en leuke post om te lezen. Ik ben er ook dol op en draag ook iedere dag oorbellen. Meestal hangertjes oorbellen zijn mijn favoriet. Jammer voor de blog maar de tentamens is ook erg belangrijk. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *