beautyproducten

Beautyproducten die ik wil proberen

Bijna elke dag gebruik ik de beautyproducten: mascara, wenkbrauwpotlood en oogpotlood. Als ik mijn huid er niet helemaal fris en fruitig uit vind zien en ik wat meer last heb van puistjes dan normaal gebruik ik ook nog BB Cream (van Maybelline). De volgende producten heb ik nog nooit geprobeerd, maar dat zou ik wel willen:

beautyproducten

Nepnagels/nagelstickers:

De laatste tijd lak ik steeds vaker mijn nagels, ik word altijd vrolijk als ik dan naar mijn nagels kijk. Maar het lijkt mij nog leuker om een keer nepnagels te proberen met een heel mooi ontwerp er op. Ook nagelstickers zou ik wel een keer willen proberen, vooral omdat het erg makkelijk en leuk is!

beautyproducten

Nepwimpers:

Ook nepwimpers staan al een tijdje op mijn lijstje. Het is niet zo dat mijn wimpers heel kort zijn, maar nepwimpers geven je ogen toch wel wat ‘extra’s’. Omdat Mascha van Beautygloss nu ook haar eigen nepwimpers heeft, leek mij het toch wel leuk om deze wimpers te gaan proberen.

beautyproducten

BaByliss Curl Secret:

Wie kent hem nog? De krultang van twee jaar geleden die iedereen toen wilde hebben. Op YouTube zie je heel veel filmpjes van meisjes met een beautykanaal die deze krultang gebruiken en laten zien hoe je er mee moet werken. Omdat ik altijd al heel slecht ben geweest met haar en het eigenlijk altijd los heb of in een knot, leek het mij best handig om zo’n ding te hebben. Verder worden de krullen snel gemaakt, wat fijn is als je naar school moet en haast hebt.

beautyproducten

Mac Lipstick:

IEDEREEN om mij heen heeft wel één of meer lipsticks van Mac. Omdat ik het beautyproduct ‘lipstick’ nu ook steeds meer aan het ontdekken ben, vond ik dat ik  eigenlijk ook zo’n lipstick moest hebben. Jammer dat deze lipsticks zo duur zijn, maar iedereen zegt dat het de prijs waard is.  Misschien zie je mij dus binnenkort met een van deze lipsticks!

beautyproducten

Diorskin STAR:

Ik lees dat steeds meer beautybloggers/vloggers deze foundation van Dior gebruiken. Hij zou heel goed dekken en er zit SPF 30 in waardoor je ook nog eens goed wordt beschermd tegen de zon! Helaas is deze foundation €49,50, wat mij toch wel wat te duur is. Maar ik zou deze foundation zeker een keer willen proberen.

beautyproducten

Nail Art Pen:

Ik heb altijd al zo’n nail-art-pen gewild. Je kan met zo’n pen verschillende streepjes, stipjes en andere figuurtjes maken op je nagels. Maar omdat ik denk dat het eigenlijk moeilijker is dan het lijkt zou ik er liever eerst een willen proberen. Ik zag dat Essence ook dit soort pennen heeft, weet iemand misschien of ze goed zijn?

Dit waren dan alle 6 producten die ik heel graag een keertje zou willen proberen! Jullie zullen vast wel gemerkt hebben dat ik echt geen beautyexpert ben, want sommige dingen had ik al lang geprobeerd moeten hebben haha!

 

 

 

3 gedachten over “Beautyproducten die ik wil proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *