blij

30 dingen waar ik blij van word

Iedereen heeft weleens last van een dip. Aangezien ik door alle drukte soms vergeet om ook te denken aan dingen die ik wél leuk vind bedacht ik voor mezelf een challenge: 30 dingen waar ik blij van word. Benieuwd wat mij allemaal te binnen schoot? Lees snel verder:

Het is altijd goed om aan dingen te denken waar je blij van word. Het hoeven niet per se grote dingen te zijn, ook kleine dingetjes tellen mee om extra vrolijk te worden. Deze challenge maakt mij niet alleen blij, ook leren jullie mij hierbij wat beter kennen! Deze 30 dingen maken mij op dit moment erg blij:

♥Een compleet matchende outfit

♥Taart (van de HEMA)

♥Een kat die mij opwacht bij de deur

♥Notitieboekjes

♥Een goede film

♥Inside jokes

♥M’n vriend(en) zien na een lange tijd

♥Een blogpost waar je iets van kan leren

♥Oprecht geïnteresseerde mensen

♥Expeditie Robinson

♥Knuffelen

♥Perfect gelakte nagels

♥Mezelf kunnen zijn

♥Slapen na een vermoeiende dag

♥Slapen in het algemeen

♥Een mooie instagram feed

♥Een (hoofd) massage

♥Iets nieuws leren

♥Een productieve dag

♥Polaroids

♥Een perfecte huid

♥Vlogs (van mijn favoriete YouTubers)

♥Mijn haarkleur veranderen

♥Alles wat met kerst te maken heeft

♥Vakantie

♥Croky chips (de paprika versie)

♥Mijn zachte badjas

♥Musicals

♥Stedentrips

♥Mijn lievelingsnummer van dit moment


Wat maakt jullie op dit moment echt blij?

5 gedachten over “30 dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.