motivatie

20 beste quotes voor extra motivatie

Moet je leren voor een tentamen? Wil je gaan sporten? Of wil je je droom waar maken? Soms heb je gewoon moeite met beginnen en kan je wel wat inspirerende en motiverende quotes gebruiken. Lees nu de 20 beste quotes voor extra motivatie:

Ook ik heb net zoals de meeste studenten weleens moeite met de juiste motivatie vinden. Ik word al snel afgeleid door een leuke Facebook post of door YouTube, ik vergeet dan dat ik aan het leren was. Soms zie ik weleens een goede quote langskomen op social media waardoor ik mij besef dat ik maar beter wel kan beginnen met wat ik al een uur geleden had moeten doen.

Herkennen jullie het probleem van een tekort aan motivatie? Misschien helpen deze quotes je wel:

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie-8

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie

motivatie


Waar heb jij op dit moment écht motivatie voor nodig? En welke quote mag volgens jou niet in dit rijtje ontbreken?

3 gedachten over “20 beste quotes voor extra motivatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.